Uncategorized

Uitgaan in Griekenland

Griekenland is een ideale bestemming om een zonvakantie te vieren en daar hoort natuurlijk ook ’s avonds vermaak bij. Gelukkig heeft Griekenland heel veel eilanden waar je je op het gebied van uitgaan heerlijk kunt vermaken en daar komen ook jaarlijks miljoenen bezoekers op af. Vooral voor jongeren is het uitgaan in Griekenland erg leuk en zijn er ook heel veel bestemmingen die bezocht kunnen worden om te genieten van het Griekse uitgaansleven. De grootste Dj’s ter wereld zijn hier aanwezig en daarom wordt er ook veel feest gevierd. Ouderen kunnen zich ook goed vermaken en daarom is het er altijd feest voor jong en oud. In deze blog de verschillende locaties/eilanden waar je geweldig kunt uitgaan en welke bars het beste zijn om te bezoeken!

Chersonissos

Chersonissos is waarschijnlijk wel één van de bekendste plekken om feest te vieren. Chersonissos ligt op het eiland Kreta direct aan de zee. Chersonissos staat bekend om Starbeach, een heel groot waterpark waar er kan worden gezwommen, van glijbanen af gaan en waar ’s middags in het hoogseizoen altijd een heel groot feest is. Starbeach is het walhalla van feestgangers en hier komen ook alle beste Dj’s ter wereld om de nieuwste nummers te draaien voor de bezoekers van Starbeach. Denk hierbij aan sterren zoals Afrojack, Steve Aoki, Showtek en nog vele anderen! Naast Starbeach is er ook de Bio-Bio waar je kunt genieten van de heerlijkste club- en top 40 hits en daarnaast hangt er een hele leuke sfeer in de Bio-Bio! Andere clubs/bars zijn ’T Hof van Holland, Cameo Club, El Paradiso, Havana Club en Club Sensation. Stuk voor stuk leuke clubs en je zult hier de avonden van je leven beleven!
foto starbeach blog

Kos

Kos is naast Kreta het meest populaire eiland van Griekenland en is ook zeker een goede bestemming om op zon/feest vakantie te gaan. Er zijn talloze bars, restaurants, clubs en er is zelfs een grote barstreet aanwezig, waar je je de hele avond kunt vermaken. Saloon Tex is een club die zich bevindt op de barstreet en daar worden alle nieuwste hits gedraaid. Er komen hier veel mensen van verschillende nationaliteiten, dus er is een leuke mix van verschillende soort mensen. Daarnaast zijn er ook twee Nederlandse bars/clubs genaamd, Orange Camelot en Camel Bar. Veel Nederlanders zijn aanwezig in deze clubs, hangt een gezellige sfeer en er wordt de hele avond gedanst. Daarnaast komen hier ook vaak Dj’s uit Nederland draaien, waardoor je de beste nummers zult horen. Andere clubs/bars zijn Hush, West, Cactus en Baltic Beach. Baltic Beach is zowel ’s middags als ’s avonds feest, waardoor je heerlijk met je voeten in het zand kunt feesten tot in de late uurtjes.

Rhodos

Rhodos zal dan niet bekend staan als de grootste plek om te gaan feesten, maar het uitgaan in Rhodos is verrassend gezellig en bevindt zich in het westen van de stad ook een barstreet, waar de hele nacht uitgegaan kan worden in diverse bars en clubs. Er is ook hier een Nederlandse kroeg te vinden genaamd de Twee Gezusters. De Twee Gezusters is erg gezellig en hier komen ook veel Nederlanders op af als de avond valt. Andere clubs en bars zijn de Colorado, Blue Lagoon en Paradiso Beachclub. Vooral Colorado staat bekend onder jongeren als een erg goede discotheek en is zeker de moeite waard om te bezoeken bij een bezoek aan het nachtleven van Rhodos.

Mykonos

Het kleine eiland van Mykonos heeft een bruisend nachtleven en er komen hier ook de bekendste Dj’s van de wereld om te draaien voor de feestgangers van Mykonos. Club Paradise is een Beach club op Paradise Beach en tevens ook de grootste club van het eiland. Hier worden ’s middags, maar ook ’s avonds de meest waanzinnige feestjes gegeven met de bekendste Dj’s ter wereld. Naast deze Beach club is er ook Super Paradise die op een nabij gelegen strand ligt en hetzelfde concept hanteert als Club Paradise. Daarnaast zijn er ook nog Tropicana en Cavo Paradiso, waar je ook heerlijk kunt genieten van een feestje. Een erg leuk eiland om een vakantie door te brengen!

Leave a Reply